Alina Sorescu Divorteaza

Alexandru și Alina sunt căsătoriți de 11 ani Eu sunt destul de obișnuită cu. Zilele trecute Alina Sorescu și soțul ei Alexandru Ciucu au fost surprinși într-un mall din Capitală distanți și abia dacă au schimbat două vorbe ceea ce a dus la speculația că perechea ar fi la un pas de divorț.


Alina Sorescu Si Alexandru Ciucu Divorţează Intr O Familie Trebuie Să Fie Un Echilibru

Urmează să reapară pe micile ecrane Alex Velea dezvăluiri despre scandalul cu Cătălin Măruță.

Alina sorescu divorteaza. Vara trecută Alexandru Ciucu a mai fost surprins la mare în compania altei femei însă la vremea respectivă cea care a ieșit în față și a declarat că totul e bine în căsnicie este Alina Sorescu. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Alina Sorescu primele declarații după ce s-a spus că divorțează de Alexandru Ciucu.

Chiar dacă nu mult timp a trecut de cînd Alexandru Ciucu a negat exista unui divorț gestul făcut de Alina Sorescu le-a dat de gândit internauților. Viorica de la Clejani dezvăluire-surpriză despre Fulgy. Alina Sorescu a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea despre faptul că a ales să nu meargă la mare cu soțul ei Alexandru Ciucu motiv pentru care gurile rele au lansat imedat ipoteze în care cei doi ar fi ajuns deja la divorț.

Eram într-o seară la. Divorteaza sau nu Alex Ciucu si Alina Sorescu. Alina Sorescu prima reacție după ce s-a spus că divorțează.

Aceștia au povestit într-o emisiune. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt de zece ani împreună au două fetițe Carolina și Raisa și nu confirmă ideea unui divorț în familia lor. Alex a fost la.

Celebra solistă ne-a povestit într-un interviu pentru impactro despre marea ei. Alina a ignorat total zvonurile legate de divorţ şi a lansat un nou videoclip Suntem picii lu Soreasca pe care-l consideră imnul școlii sale de muzică. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună două fetițe însă în ultima vreme se tot zvonește iminența unui divorț.

Cei doi au fost surprinși tot mai rar împreună iar zvonurile că s-au despărțit nu au încetat să apară. Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Invitaţi la emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars artista şi soţul ei au dezvăluit cum decurge.

3 poze - Vezi galeria foto Alina Sorescu vorbește despre divorț. Alina Sorescu reacție uimitoare despre divorț Alina Sorescu și Alex Ciucu au ignorat mulți ani zvonurile că mariajul lor ar merge prost Alina Sorescu a dat cărțile pe față. Mi-a plăcut de.

Deranjată de speculațiile apărute la adresa lor Alina Sorescu a oferit primele declarații despre așa-zisul divorț dintre ea și soțul său. Deși în vara anului 2020 Alex Ciucu a fost văzut singur la mare Alina Sorescu a infirmat orice. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani și au împreună două fetițe.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu dezvăluiri despre divorț După luni de zile în care nu a comentat sub nicio formă zvonurile despre divorț Alina Sorescu a intervenit telefonic în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV și a oferit primele declarații despre această situație. Totul a început în vara anului trecut atunci când celebrul creator creator de modă a fost surprins singur într-un club de pe litoral. Zvonurile că cei.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împreună cu fiicele lor. Alex Ciucu si Alina Sorescu divorteaza sau nu. Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează.

Chiar și așa cântăreața nici nu a confirmat nici nu a infirmat zvonul și s-a rezumat spunând. Le punea întrebări despre nevastă-mea A cumpărat statuia din aur al lui Buddha. Pentru a pune și mai mult capăt informațiilor nefondate în mediul online Alina a publicat recent numeroase imagini surprinse alături de Alexandru și de fiicele lor.

Până acum aceştia nu au confirmat această veste dar nici nu au infirmat. Ce spunea Alina Sorescu despre divorț. Cei doi sunt căsătoriți de ze ani de zile și au împreună doă fetițe pe nume Carolina și Raisa.

Aceasta a șters toate fotografiile pe care le avea cu soțul ei pe rețelele. S-ar părea că adevărul este totuși altul însă amandoi sunt foarte discreți cu viața personală și nu au comentat niciodată. Au împreună două fetițe Elena Carolina 6 ani și Ana Raisa 4 ani și din afară totul pare perfect în căsnicia lor.

Reacția uimitoare a solistei despre zvonurile legate de divorțul de Alex Ciucu. Cei doi au neta. Desi speculatiile conform carora Alex Ciucu si Alina Sorescu ar divorta sunt pe buzele tututor de ani de zile.

Invitați la emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars cântăreața și soțul ei au povestit despre viața de familie plusurile și minusurile unei căsnicii și au recunoscut cu sinceritate că sunt foarte diferiți. Alina Sorescu în vârstă de 34 de ani şi Alex Ciucu în vârstă de 44 de ani s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună două fetițe. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în septembrie 2010 când ea avea doar 24 de ani iar el cu zece ani mai mult.

După luni de zile în care nu a comentat sub nicio formă zvonurile despre divorț Alina Sorescu a intervenit telefonic în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV și a oferit primele declarații despre această situație. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Într-o familie trebuie să fie un echilibru În ultima perioadă s-a tot zvonit despre o posibilă despărţire între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.

Zvonurile sunt cu atât mai șocante cu cât cei doi au un mariaj de mai bine de zece ani și niciodată nu s-a pus problema unei astfel de situații. Chiar și așa cântăreața nici nu a confirmat nici nu a infirmat zvonul și s-a rezumat. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu dezvăluiri despre divorț.

Alina Sorescu divorțează de Alex Ciucu. Potrivit informațiilor oferite de ciaoro Alina Sorescu a primit la un moment dat un telefon și a fost văzută în timp ce ducea mâna la cap pesemne că vestea pe care a primit-o de la persoana cu care avea o discuție nu a fost deloc una bună. Zvonurile spun că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în prag de divorț iar cei doi au ținut să lămurească acest aspect.

Eu sunt foarte organizată a povestit Alina Sorescu la Antena Stars. Fanii celor doi sunt ingrijorati dupa aparitia afaceristului intr-un club de fite din Mamaia. Mai ales de când avem doi copii.

Nu este prima dată când se discută despre un divorț între Alexandru Ciucu și Alina Sorescu.


Alina Sorescu Si Alexandru Ciucu Primele Declaratii Despre Divort Cei Doi Nu S Au Mai Ferit


6qrimvl7tpps1m


Alina Sorescu Primele Declarații Despre Divorțul De Alexandru Ciucu După 10 Ani De Căsătorie Vreau Să Mi Văd Mai Departe De Activitate


Un Nou Divorţ In Showbiz Alina Sorescu Si Alex Ciucu Au Probleme In Cuplu Yve Ro


Alina Sorescu Urmează Divorțul Cantăreața Se Axează Pe Ea și Pe Fetițele Ei Imi Văd De Drumul Meu


Alina Sorescu Prima Reacție După Ce S A Anunțat Că Divorțează Eram Intr O Seară La Mall și


Alexandru Ciucu Lămurește Zvonurile Despre Divorț După Ce A Fost Surprins Cu Altă Femeie Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu Erau Văzuți Ca Un Cuplu Foarte Potrivit Iar Vestea Că Divorțează Ii Lua Pe Toți Prin Surprindere


Alina Sorescu And Alexandru Ciucu The Picture That Says Everything About The Divorce


Alex Ciucu și Alina Sorescu Divorțează Cat De Trist A Fost Surprins Afaceristul In Weekend Impact


Abia Acum S A Aflat Ce A Spus Alina Sorescu Despre Divort Dailynews Ro


Alina Sorescu Divorced Alexandru Ciucu The Detail That Made The Fans Think


Alex Ciucu și Alina Sorescu Prima Apariție După Zvonurile Despre Divorț Timp In Familie Wowbiz


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu Divorțează Primele Declarații Ale Artistei Vreau Să Mi Văd Mai Departe De Activitate Spynews Ro


Alina Sorescu Dezminte Zvonurile Despre Divorţ Nu Mă Deranjează Barfele Sunt Obisnuită Cu Ele


Pro Tv Alexandru Ciucu și Alina Sorescu Fotografie De Familie Pe Instagram După Ce S A Zvonit Că Divorțează


Alexandru Ciucu Lămurește Zvonurile Despre Divorț După Ce A Fost Surprins Cu Altă Femeie Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Ce A Postat Alina Sorescu Pe Pagina De Facebook După Zvonul Divorţului Acum Totul E Clar Impact


Cine O Vrea Pe Alina Sorescu Divorțată De Alexandru Ciucu Rețete și Vedete